独立站海报01
独立站海报02
Banner2
Banner3
Banner4
Banner1
rreth usrreth nesh

Keli Technology është një ndërmarrje e klasit botëror në projektimin, markimin dhe prodhimin e kabllove për celularë, pajisje për veshje, pajisje kompjuterike dhe automobila.Ne synojmë të ndërtojmë një markë të famshme botërore.Me cilësi të përsosur dhe sistem të menaxhimit mjedisor dhe më shumë se vite përvojë pune në fabrikë, ne kemi zgjeruar biznesin dhe prodhimin tonë në 2500 punonjës të kualifikuar në katër fabrika, të cilat ndodhen në Jiangsu, Guangdong, Hubei dhe Anhui, me një kapacitet prodhues prej më shumë se 100 milion copë në vit.Që nga viti 1986, ekipi ynë kryesor i menaxhimit ka punuar në industrinë e kabllove për 37 vjet.Ne i përmbahemi gjithmonë orientimit teknologjik si bazë, integrojmë K&Zh dhe shërbimet e aplikimit të produkteve dhe gradualisht e realizojmë kapërcimin nga prodhimi tradicional në prodhim inteligjent.

Teknologji Keli

Keli Technology është një ndërmarrje e klasit botëror në projektimin, markimin dhe prodhimin e kabllove për celularë, pajisje për veshje, pajisje kompjuterike dhe automobila.Ne synojmë të ndërtojmë një markë të famshme botërore.Me cilësi të përsosur dhe sistem të menaxhimit mjedisor dhe më shumë se vite përvojë pune në fabrikë, ne kemi zgjeruar biznesin dhe prodhimin tonë në 2500 punonjës të kualifikuar në katër fabrika, të cilat ndodhen në Jiangsu, Guangdong, Hubei dhe Anhui, me një kapacitet prodhues prej më shumë se 100 milion copë në vit.Që nga viti 1986, ekipi ynë kryesor i menaxhimit ka punuar në industrinë e kabllove për 37 vjet.Ne i përmbahemi gjithmonë orientimit teknologjik si bazë, integrojmë K&Zh dhe shërbimet e aplikimit të produkteve dhe gradualisht e realizojmë kapërcimin nga prodhimi tradicional në prodhim inteligjent.

Keli Technology është një ndërmarrje e klasit botëror në projektimin, markimin dhe prodhimin e kabllove për celularë, pajisje për veshje, pajisje kompjuterike dhe automobila.Ne synojmë të ndërtojmë një markë të famshme botërore.Me cilësi të përsosur dhe sistem të menaxhimit mjedisor dhe më shumë se vite përvojë pune në fabrikë, ne kemi zgjeruar biznesin dhe prodhimin tonë në 2500 punonjës të kualifikuar në katër fabrika, të cilat ndodhen në Jiangsu, Guangdong, Hubei dhe Anhui, me një kapacitet prodhues prej më shumë se 100 milion copë në vit.Që nga viti 1986, ekipi ynë kryesor i menaxhimit ka punuar në industrinë e kabllove për 37 vjet.Ne i përmbahemi gjithmonë orientimit teknologjik si bazë, integrojmë K&Zh dhe shërbimet e aplikimit të produkteve dhe gradualisht e realizojmë kapërcimin nga prodhimi tradicional në prodhim inteligjent.

Teknologji Keli

Keli Technology është një ndërmarrje e klasit botëror në projektimin, markimin dhe prodhimin e kabllove për celularë, pajisje për veshje, pajisje kompjuterike dhe automobila.Ne synojmë të ndërtojmë një markë të famshme botërore.Me cilësi të përsosur dhe sistem të menaxhimit mjedisor dhe më shumë se vite përvojë pune në fabrikë, ne kemi zgjeruar biznesin dhe prodhimin tonë në 2500 punonjës të kualifikuar në katër fabrika, të cilat ndodhen në Jiangsu, Guangdong, Hubei dhe Anhui, me një kapacitet prodhues prej më shumë se 100 milion copë në vit.Që nga viti 1986, ekipi ynë kryesor i menaxhimit ka punuar në industrinë e kabllove për 37 vjet.Ne i përmbahemi gjithmonë orientimit teknologjik si bazë, integrojmë K&Zh dhe shërbimet e aplikimit të produkteve dhe gradualisht e realizojmë kapërcimin nga prodhimi tradicional në prodhim inteligjent.

më shumë

LAJME

E FUNDIT
më shumë
  • 11-02 22

    Historia e keli

    Në vitin 1986, u krijua Zhejiang Liuchuan, në 1997, u krijua Shenzhen Liuchuan Technology Development Co., Ltd., në 2002, u krijua Hong Kong Liuchuan Technology (International) Co., Ltd., në 2004, Suzhou Keli Technology Development Co. ., Ltd. është themeluar, në vitin 2007, Do...

  • 06-03 19

    Suzhou Keli në ekspozitën e elektronikës së konsumit në Hong Kong 2022

    Nga 11-14 tetor 2022, Suzhou keli Technology mori pjesë në ekspozitën e elektronikës së konsumit në Asia World-Expo në Hong Kong.Si një shfaqje shumë e gjerë e burimeve profesionale në Azi për tre vitet e fundit, ajo solli mbi 20,000 produkte profesionale të teknologjisë elektronike moderne, dhe ov...